söndagen den 20 september-än en gång förlåt...

godkväll allihopa ! det känns som jag har sagt förlåt ett antal gånger på den här bloggen. jag tror att ni kan gissa varför. eller?
jaja denna gånger ber jag iallfall om ursäkt för den plötsliga blogg pausen som jag ej sa någonting om eller egentligen hade jag ingen aning om att jag ens hade en blogg paus det går helt enkelt i perioder då man ibland är jätte sugen på att skriva något på bloggen och vissa perioder som man tänker: a men skit samma orkar inte, skriver imorgon istället (men som man aldrig gör). det är rätt synd tycker jag för nu när jag äntligen hade fått upp besökar siffrorna lite så glömmer/orkar jag inte skriva "/ jaja man får ju skylla sig själv men nu sak jag sluta deppa och istället berätta lite smått om min dag med de bästa tjejerna alice och emma.
jo som sagt så har jag varit med emma och alice idag. eftersom det var så fint väder idag så kom jag på en bra ide, att vi skulle cykla till riccardos italienska glassbar i mölle gård. det var synd att inte min favorit gris med grönt trollizz hår kunde följa med (elin) för hon var förskyld. gud vad man blir sur på alla dessa jobbiga förkylningar själv så var jag förskyld förra veckan är lite fortfarande men inte lika mycket. fast tillbaka till ämnet nu, när vi kom dit var det jätte mycket folk. idag var det en ny speciell glass som var framme så självklart ville man smaka den.den hette typ cookie tror jag.. eftersom jag inte kunde bestämma mig mellan körsbär,casata och cokkie tog jag alla tre i en bägare. usch vad mäktigt det var.. fast gott trodde aldrig att jag skulle klara va att äta upp hela glasse men det gjorde jag.  det här kankse var ett rätt tråkigt ilägg haha XD ska läsa om jag kunde drömma nue sov gott <33
ps: har bestämt mig för att köpa ett par glasögon på bikbok (ej riktigt glas men vanligt glas)  sånna stora "tönt" glasögon XD tycker det kan bli lite kul svarta bågar

Kommentarer
Postat av: Ellie

Nej, sno ett par glasögon från NO:n!! xD

2009-09-21 @ 07:53:53
URL: http://helloellie.blogg.se/
Postat av: Ellie

sv: Det var så lite så mitt lilla fotbollsproffs! :D

2009-10-02 @ 18:49:04
URL: http://helloellie.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: ja inte alls lång tid kvar tills nu kommer, det går snabbt! :)köpte du glasögonen? :D:D

<333

2009-10-03 @ 01:09:05
URL: http://frokenbengtsson.blogg.se/
Postat av: felicia

frågestund i min blogg - http://bfelicia.blogg.se

2009-10-04 @ 18:54:34
URL: http://bfelicia.blogg.se/
Postat av: josefins kompis emma

Grattis i efterskott Julia! Fina bilder på Josefins blogg :) kram

2009-10-04 @ 22:58:18
URL: http://emmapetzen.blogg.se/
Postat av: emma igen

sv: heej :D trivs jättebra! känner mig verkligen som hemma :) det lovar jag att göra :D snart kommer ni ner också ju, vad kul :) kramar!

2009-10-12 @ 15:49:57
URL: http://emmapetzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0