söndagen den 20 september-än en gång förlåt...

godkväll allihopa ! det känns som jag har sagt förlåt ett antal gånger på den här bloggen. jag tror att ni kan gissa varför. eller?
jaja denna gånger ber jag iallfall om ursäkt för den plötsliga blogg pausen som jag ej sa någonting om eller egentligen hade jag ingen aning om att jag ens hade en blogg paus det går helt enkelt i perioder då man ibland är jätte sugen på att skriva något på bloggen och vissa perioder som man tänker: a men skit samma orkar inte, skriver imorgon istället (men som man aldrig gör). det är rätt synd tycker jag för nu när jag äntligen hade fått upp besökar siffrorna lite så glömmer/orkar jag inte skriva "/ jaja man får ju skylla sig själv men nu sak jag sluta deppa och istället berätta lite smått om min dag med de bästa tjejerna alice och emma.
jo som sagt så har jag varit med emma och alice idag. eftersom det var så fint väder idag så kom jag på en bra ide, att vi skulle cykla till riccardos italienska glassbar i mölle gård. det var synd att inte min favorit gris med grönt trollizz hår kunde följa med (elin) för hon var förskyld. gud vad man blir sur på alla dessa jobbiga förkylningar själv så var jag förskyld förra veckan är lite fortfarande men inte lika mycket. fast tillbaka till ämnet nu, när vi kom dit var det jätte mycket folk. idag var det en ny speciell glass som var framme så självklart ville man smaka den.den hette typ cookie tror jag.. eftersom jag inte kunde bestämma mig mellan körsbär,casata och cokkie tog jag alla tre i en bägare. usch vad mäktigt det var.. fast gott trodde aldrig att jag skulle klara va att äta upp hela glasse men det gjorde jag.  det här kankse var ett rätt tråkigt ilägg haha XD ska läsa om jag kunde drömma nue sov gott <33
ps: har bestämt mig för att köpa ett par glasögon på bikbok (ej riktigt glas men vanligt glas)  sånna stora "tönt" glasögon XD tycker det kan bli lite kul svarta bågar

plugga...

hallo på er !

min planering idag var att jag skulle plugga typ hela dagen idag. men så blev det inte.. (som tur var..).
planeringen gick i kras redan på morgonen då jag vaknade halv tolv tolv :P då kände jag redan känslan:ne men guud jag vill verkligen inte plugga idag usch o fy o blää! men efter att jag hade ätit lite frukost så sa jag till mig själv (inte högt) : nej men skit samma om jag inte vill plugga jag MÅSTE gö det för att komma ifatt. så istället för att bara sitta hemma o slö plugga följde jag med pappa ut till stugan med matte böckerna under armen.

när vi kom hem sa mamma att hugo och xavi (en ursöt 13 veckor gammal flatcoat-retriver valp) skulle komma till oss klockan 3 idag så mellan det blev det inte heller så mycket pluggande men lite blev det allt :) 
jag hugo och xavi hade det jättetrevligt. viva ute och gick en lång stund vi gick bland annat till mickedala stallet där hugo trodde att hans storasyster clara var men självklart var hon inte det så då gick vi hem i stället där vi fick efterätt (choklad pudding) mums ! ") sedan spelade vi sims :)

när busen xavi och hugofluga hde blivit hämtade av isac så fick det bli lite matte igen. snark... 







slösa eller spara ?

hej igen, jag har en liten fundering när jag var på stan igår så hittade jag ett par glansiga svarta tights på H&M. såg nämligen en tjej med sådanda tights för några dagar sedan och tänkte : shiit vad fina de va jag kanske också ska köpa ett par.
men jag kan inte riktigt bestämma mig så nu ber jag er om ett smak råd. vad tycker ni skulle sådana tight passa mig ?
isåfall tänkte jag att det kunde vara riktigt snyggt att ha en svart vit outfit med de tightsen och sedna ett par röda converse som bryter av allt black and withe.
 // julia

Hiss eller diss?

lördagen den 12/9- mushroms

hejsan allihopa ! äntligen känner jag att jag kan säga allihopa för min statistik har ökat sakta men säkert för bara några dagar sedan hade jag kanske max tre unika besökare. nu har jag iallfall 14 om jag minns rätt ") man får se det från den positiva sidan.

idag har jag varit ute nästan HELA dagen. jo för jag,mamma och papput var och plockade svamp någonstans där jag inte vet vad det hette :P vi åkte till alla möjliga olika skogar här i halland. nej nu skrev jag fel vi åkte faktiskt ända till småland haha :P fast jag är inte riktigt säker mamma nämde nått om det...
det blev en hel del svampar faktiskt så till kvällsmat blev det kantarell sås usch vad gott det var
och ännu godare med kött potatis och sallad till ")  fast inna maten blev det en hel del fotande på skor och olika outfits. med allt som jag inhandlade igår.


mina älsklingar !!


orkade inte fixa mig men nöjd endå :P

outfit:
tunika-åhlens
jeans tights-H&M-199kr
skor-converse-stadium-799kr
smycken:
vänsterhand: what would jesus do-armabandet från konfan
högerhand: frälsarkransen-konfan
halsband som knappt syns :P : kvinno tecknet 


outfit:
samma fast med koftan jag köpte på h&m gör 199 kr
jag gillar verkilgen att den går ner en bit över rumpan. det blir fint med tights tunika och koftan dåe :)



bjuder allt på denna haha XD rött läppstift o allt. mobba intte my BIG hair:P thihi 



enjoy evning// julia

the funky style !


hola amigas ! jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag inte glömde att slänga in ett inlägg på bloggen idag! för visst gjorde jag ett löfte till mig själv att försöka blogga varje dag ?
aja idag har jag varit i skolan och flummat runt. min dag bestod bland annat av slöjd (textil) språk och so. idag var det egentligen so prov men eftersom jag har haft det lite struligt med tankar hälsa och all annan skit så lät
Per-Anders (världens roligate schstaste galnaste lärare) mig skippa provet fast ofc ska jag göra lite längre när allt har blivit ok igen ")temat på provet var amerikanska revolutionen (usch o fy o blää. det är så seegt det handlar typ bara om massa krig och vilka som krigade not vilka o vilka som erövrade vad osv. fast det blir säker mer intressantare när man förstår lite mer XD

när jag kom hem efter en lång dag i skolan sa mamma åt mig att jag skulle städa ALLA mina rum (3st). jag blev rätt sur eftersom jag o mamma hade bestämmt att vi skulle ner till stan och shoppa skaker som jag verkligen behövde :( fast det gick rätt snabbt. det är ju alltid lika lätt att plocka iordndning kläder som ska till tvätten genom att bara slänga kläderna i tvättten utan att ens kolla  om de verkligen ÄR smutsiga eller inte X) haha!
men som tur var traskade vi ner till stan iallafall.

H&M blev det en svart lite längre kofta. jag tror att det an vara riktigt fint om man har en tunika och sen koftan som går ner en bit över rumestumpen :P sen köpte jag också ett par jeans tight i mörk mörk blå jeans färg (ej i bomull)

när vi hade gått en sväng på stan och pratat lite om skor så bar det över till stadiumdär vi hittade världens finaste skor! kan ni gissa vad vi hittade.....  
converse !!!  det var kärlek vid första ögonkastet. plus att de var RÖDA !  mer julia kan det inte bli<33 tycker att det är så roligt att ha något annorlunda för de flesta som jag känner köper antingen svarta vita eller någon annan färg. de är ju verkligen fina färger men röda det säger allt!! bilder kommer antingen imorgon eller någon annan dag ¤)


bye bye! // julia



min gammla converse (behövde bytas ut lite trött över
att gå i 2 storlekar för små skor om inte ännu minder XD) 

men tänk er samma outfit fast med röda converse. hur lovley blir inte det!!

tordagen den 10 september- data prylar...

tjingeling! nu var det ett tag sedan det blev ett "riktigt" inlägg. men nu tycker jag att det är dags att ta sig i kragen och allfall försöka att blogga igen.



nu har det varit ganska tomt i huset in snart en hel vecka nu när syrran lämmnade sverige i söndags för att börja studera i madrid i en hel termin.:( fast en del positiva grejor finns ju också som t.ex:

*man har det största rummet i huset där det finns både data tv soffa m.m

* kanske högre månads peng

nej nu finns det inga mer positiva grejer att skriva om att världens bästa storasyster har lämmnat familjen förtillfället. en sak är säker det finns mycket mera negativa saker som ni nog inte skulle vilja veta för det skulle jag inte äns kunna få plats med på bloggen...< 33  i miss her so much



idag har det varit en ganska vanlig dag har faktiskt inte gjort så jätte mycket mer än varit i skolan. en sak som hände i skolan var att jag ebba och monija gick och åt på blue thai i stan :D gud vad gott det var fortfarande mätt. fast det olyckliga var att vi hade gympa någon timme senare och värre blev det, vi skulle springa i aleskogen. hela tre varv :Pusch vad jobbigt det var ! fast det blev ju iallfall lite rowligare när man sprang med elin (grisen med grönt trolliz hår-internt skämt)!  :D efter skolan gick jag och pappa ner yill stan där vi inhandlade en hel del viktiga prylar.
köpen blev:

usb-förlängnings sladd till nya webbkamran
nopprings maskin (apparat som tar bort noppror på kläder)  skit smart verkligen
smidigt trödlöst tangentbord med mus


dagens bästa händelse:pratade med jossie på skype <33
dagens sämsta händelse: -


// julia


 ytterligare en bild från när jag o josse fottade på stranden <33

im gonna make a change for once in my life. it´s gonna feel real good.
gonna make a difference gonna make it right.
As I, Turn Up The Collar On MyFavourite Winter Coat
This Wind Is Blowin' My Mind
I See The Kids In The Street,
With Not Enough To Eat
Who Am I, To Be Blind?
Pretending Not To See
Their Needs
A Summer's Disregard,
A Broken Bottle Top
And A One Man's Soul
They Follow Each Other On
The Wind Ya' Know
'Cause They Got Nowhere
To Go
That's Why I Want You To
Know
     man in the mirror- michael jackson<33


lördagen den 5 september- me and my sister

haaj allihopa ! sorrey för den dåliga uppdaeringen. orkar helt enkelt inte skriva längre men här kommer iallfall lite bilder från en vecka sedan när min fiina bästa stora syster och jag tog cyklarna ner till alet. nu rinner snart tårarna. för imorgon åker denna underbara storasyster till madrid för att vara där i en hel termin. guud vad jag kommer sakna henne...   det går inte att beskriva hur jag känner mig just nu.


















RSS 2.0