torsdagen den 30 juli-flying highhalloj allihopa ! nu ver det ytterligare ett tag sedan ag bloggade ! det är ju inte klokt, jag glömmer /orkar inte blogga. jaja men till hösten ska jag nog försöka helhjärtat att försöka lägga in ett litet inlägg varje dag fast då gåt ju jag i åttan så då blir det nog väldigt mycket skolarbete "/.

veckan

denna veckan har det faktiskt inte hänt så jätte mycket men en dag i veckan när det blåste som mest och var på väg ut till stugan efter att ha varit i stan så såg jag alla kite-surfare i ringennäs och då kom jag och tänka på att i höstas så hade pappa varit på mässa i göteborg tror jag och då hade han fått en två hands drake !  och jag ba sken upp som en sol för det var ju perfekt drak flygar väder. så vi satte upp draken och traskade ner på stranden där det blåste jätte mycket. det var rätt svårt i början men man lär ju sig. fast jag hade lite otur för den störtade ju ett antal gånger :P fast en gång gick det riktigt illa. ett gummiband hade låsnat och en plupp flög bort men vi hittade pluppen men gummibandet försvann så vi fick plocka ihop den och gå upp till stugan igen och lagade den. fast på eftermidddagen gick jag ut på fältet utanför stugan och  jag och pappa flög lite grtan och sedan när jag sulle packa ihop den hade ett annat gummiband och en annan plupp flygit iväg och de hittade jag ju inte i det långa gräset :(  fast eftersom jag har världens smartaste och bästa pappa så fixade han den några dagar eftråt med hjälp av en brytet fiske spö :Pså idag (torsdag) har vi varit på stranden igen och flygit den det gick jätte braw lärde mig hur man gjorde en looping :)  fast jag blev rätt blöt för det började spö-regna :P


xoxo julia


ps: glömmde att berätta att jag nästan prickade pappa med den en meter ifån mig (häll på att pinka på  mig när jag såg hans min)  hihih XD

torsdagen och fredagen 23-24 juli- hegodahHEJkneckt !


                                                      
Torsdag

godag alla damer och knecktar ! idag har jag vart med julia det var kul men det kunde ha varit rowligare om det inte hade varit så tråkigt väder för då finns det inte speciellt mycket att göra i den här lilla stugan som jag bor i på sommrana. fast vi spelade mycket kort som det alltid blir här ute i frösakull :P vi spelade bland annat hej kneckt. det blev ju en del skratt :P hihoh  när man sa fel det blev verkligen som om man hade tal fel det blev verkligen aatt man sa hegodaHEJKNECKT!!! och sedan kom hennes föräldrar som hade spelat golf hela dagen och de åt här :)


Fredag

min dag började med att jag vaknade runt tio,åt frukost och sedan satte jag mig framför tv och kollade på det sista vänner avsnittet då chandler och monica fick sina tvillingar fast egentiligen trodde de ju att de bara skulle få ett barn (de adopterade). mamman som skulle ge bort baranet var lika korkad som joey :P hon sjölv visste inte ens om det för läkarna hade sagt att det var två hjärtarna lät bra och då trodde hon att de menade sitt eget och barnets :P  sedan har jag legat i solen och läst boken expert på att rodna som emma tyckte var bra och hon brukar ha bra boksmak <3
sedan nångång efter tre ringe aliche ! blev as förvånad för jag trodde att hon fortfarande var i estockholmo för jag tänkte ringa henne men jag trodde att hon fortfarande var där så jag ringde aldrig. så hon kom ut hit dåe ! :)   så hon åkte hem precis. ha det braw ! <33 ")

now im that bitch !!

låtar som jag tycker är braw


now im that bitch-livvi franc
that´s what you get-paramore
angel-shaggy
se på mig nu,vad tycker du?-markus krunegård
coffee and cigarettes-michelle featherstone
suddenly i see-KT tunstall
more than words-extreme
all the young dudes-mott the hopple
17 år-veronica maggio
i know you want me-pitbull
rap da armas-lucana
fuck you-lily allen
and lots of michael jackson


rock with you-michael jackson


onsdagen den 22 juli- harry potter <33

hejsan ! idag har det verkligen varit en riktig mysipysi dag har gott i velourmysbyxor och en t-shirt hela dagen :P det måste man verkligen när det är så grått och tråkigt väder. vill ju att det ska bli sommar och det NU !! det känns ju som att hösten redan är påväg.

igårkväll hade jag och min bäshta syster filmkväll och åt massa godis. vi kollade på harry potter och fenix orden. lika bra som vanligt men vi såg inte hela filmen för jag somnade :Pså vi kollade färdigt på den på morgonen vilken var riktigt mysigt för vi sover i friggeboden och det ösregnade så att man hörde det där härliga smattret på taket. och mer harry potter blir det ju!  för idag ska jag på harry potter och halvblods prinsen med Max och kevin <33 kockan nio den senaste blir det med. ännu mer mysipysi !! så då får jag fixa till mig mer. :P   bye bye (`v´)


ps: vad tycker ni om min nya design ?! själv tycker jag at det är den finaste jag har haft :D

tisdagen den 21 juli-fuck you

tjollahopp tjollahej tjollahopp ! nu var det ett bra tag sedan jag bloggade känner mig lite som en mobbare mot bloggen "(
så nu måste jag komma igång på riktigt!! sedan konfan har det inte hänt så mycket än att har jag varit en del på stranden haft vännermaraton (serien)  och vart med kompisar. det kommer snart lite bilder på kläder och andra pryttlar som jag har köpt under sommaren har just tagit massa bilder på dagens outfit och sedan hittade jag ju självklart inte överförnings sladden. min syrra är ju lite knasig att ta med kamran utan usb kablen är ju så retsammt så det är inte klokt. man blir helt fnoskig !! 


idag har jag iallafall varit hemma i stan och spelat lite sims (kunde inte hålla mig) annars har jag inte gjort så mycket. naj nu vill jag nog ta och äta lite ben & jerry glass :D mumsfillibabba !


 michael jackson-man in the mirror

 lilly allen-fuck you

 michael jackson-man in the closet


tänkte lägga ut mera men pallade inte tog en sådan tid :S

just ditt mobil nummer!

                                       


hej bara ett litet kort inlägg!    som ni kanske har läst har jag fått en ny mobil i konfapresent (yippey  den på bilden). men tyvärr så har jag inte kvar alla vänners telefon nummer så skick gärna nummret och om ni inte vill att andra läsare ska veta vilka nummer ni har så skriv då i kommenaren att ni inte vill att jag ska publicera den  :)  ha det bra <33


present time !!!!!<33

                                                 
                                                  400kr från fam fritsche+100 från morfar o millan de
                                                  andra armbanden fick jag från konfan pärlorna  står                                                          
                                                  för olika saker. det andra med bokstäverna står för what would 
                                                  jesus do ?

                                                
                                                 rosa linnet och stora hjärtat var från alice, hjärtat med u:et
                                                 var från dannielle,markus,oliver och theo och pandora kedjan
                                                 fick jag av moster nina morbrodrarna stefan och hans-åke alla med familjer
                                                 belocken på armbandet fick jag av morfar o millan sen var det typ en som satt
                                                 fast som det var mitt stjärntecken på (vågen)
                                                 
                                               
                                                denna underbara klockan fick jag av morfar och  millan fast 
                                                mamma köpte den för det sååg jag XD
                                               
                                                
                                                här är biblen som vi andvände i de tre veckorna som vi  var i
                                                kyrkan som vi sedan fick ")

                                               
                                                insidan på biblen där prästen leif skrev <33
                                                
                                                
                                                skålen jag fick av sofie med mer med familjer <33   kosta boda !

                                                så där nu fick  i en titt på alla fina saker jag fick förutom mobil som gömde sig i 
                                                min

                                                hand :P 


lördagen / söndagen 4-5 juli- koonfa konfa koonfa <33

                                                        

hello every boys and girls ! nu är hela konfa grejsimojsen över och jag har fått fin fina presenter och jag har haft alla gosiga kusinbarn och slätingar hoss mig <33 det har varit helt underbart både kalaset och hela de tre konfirmations veckorna. så roowligt att fått lära känna så mycket nytt folk och allt. ni som inte ska konfirmera er missar ni verkligen nått så fantastiskt så att jag inte kan beskriva det<33 oh juste kanske ska berätta för er vad jag fick igår då (lördag konfa avslutning)  "). jo jag fick:

en helt fantastisk ny mobil  ( w750, svart slide telef.. med vinrött vid knapparna)
pandora armkedja+en belock  men ska byta armbandet mot ett större
från bäästichen alice fick jag ett jätte sött vanligt linne från H&M  och ett kanon fint halsband från gina som var lång och med ett stort (tjockt) hjärta <33
400 kr från fam fritsche
en lila skål från kosta boda  (fint porslins märke)
sketa fin klocka med strass runt själva uret och med typ silver motiv innanför glaset
ett halsband fråna danni oliver markus och theo fick jag ett halsband (kortkedja) med ett hjärta och på hjärtat dinglar ett u i strass  (love u).
+ att jag klippte mig på förmiddagen på löradagen så det räknar jag som en present :D<33  klippte pache  (stavning?)
och en fin fin blomma från max o keva <33


tack för allting ni är underbara <33 

                                                              blomman <33

the king of popREST IN PEACE MICHAEL JACKSON-THE KING OF POP <33 <33

fredagen den 3 juli- nervous nervous

halloj ! sorry at jag inte har bloggat så mycket på den senaste tiden. det har varit väldigt mycket med konfan och andra skojsiga stuffs bla stranden XD. imorgon ska jag o molly konfirmeras i s:t olofs kapell i tylösand och då ska jag o en kille som heter felix sjunga oh happy day. det låter ju inte gallant iallafall inte när de andra ( vi är indelade i  grupper tidigare och senare gruppen) sitter och glor på oss och tisslar och tasslar. men skit samma vill bara ha det gjort ! så man kan slappna av sedan. ha en oh happy day !!

RSS 2.0