slösa eller spara ?

hej igen, jag har en liten fundering när jag var på stan igår så hittade jag ett par glansiga svarta tights på H&M. såg nämligen en tjej med sådanda tights för några dagar sedan och tänkte : shiit vad fina de va jag kanske också ska köpa ett par.
men jag kan inte riktigt bestämma mig så nu ber jag er om ett smak råd. vad tycker ni skulle sådana tight passa mig ?
isåfall tänkte jag att det kunde vara riktigt snyggt att ha en svart vit outfit med de tightsen och sedna ett par röda converse som bryter av allt black and withe.
 // julia

Hiss eller diss?

Kommentarer
Postat av: lisa pettersson

är väldigt dålig på min blogg vet inte hur man gör när man ska svara på en kommentar men jag hoppas också att jag blir frisk!!!HISS på Leggingsen:))<33

2009-09-12 @ 23:12:56
URL: http://petterssonliisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättefin blogg! :)

Allt bra med dig? ;P(http://steeler.blogg.se/)

2009-09-13 @ 11:01:24
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål .Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-09-13 @ 11:54:54
Postat av: Ellie

sv: De skulle passa bra på dig, snyggt med dina converse och en t-shirt eller tunika till! Eller Monki-tröjan kanske? :)Stick till H&M imorn och prova dem!!

// Din favoritgris :D

2009-09-13 @ 15:33:40
URL: http://helloellie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0