hello again !

hej hopp ditt feta nylle ! sorry för att jag inte har bloggat så mycket men det har varit rätt mycket den senaste veckan sp jag har tyvärr inte hunnit skriva för er denna veckan men tänkte bara skriva lite nu då rå XD.


tyvärr så blir jag borta en ytterkligare vecka för att jag sak bort till paradiset och värmen på torsdag morgon och stanna där i en vecka. det paradiset jag snackar om är ju självklart egypten! vi ska bo på ett hotell med allinclusive. det ska bli så himmla kul att snorkla bland korall reven. vi ska ut med båt och snorkla då förståss. ängtar så himla mycket att få slippa tråkiga gråa sverige. jaja nu a jag sluta tjata måste jobba lite nen hoppas att vi ses innan torsdag. här får ni en bild på hotellet i el gouna ! :D








PS: veromoda har just nu en tävling på deras sida. den går ut på
att man ska skapa en egen klänning. om man vinner så säljer dem den i
´deras affärer i vår. SÅ GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ  MIN KLÄNNING
SOM NI HITTAR PÅ LÄNKEN NEDAN")
PUSS ÄLSKAR ER <33

http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=8688

blodkärl,hjärta,lungor,levern,njurar blod och tarmar !

tjolla hoppsan tjofsan ! som ni kanske har noterat har jg inte bloggat något denna veckan och detta beror på alla de rablande orden som står i dagens rubrik. om ni kanske inte fattar vad jag syftar på då så mnnar jag ju självklart att jag har övet på prov och redovisningar. alltså i tisdags så hade jag och två två killar fråklassen en redovisning i no om blödarsjukan så nu i veckan har jag gått runt här hemma och redovisat för allt och alla. b.la min mobil och för mig själv ;) funkade bra ! sen imorgon så har vi ett prov i no på odet och hjärtat och hela tjosan frosan känner mig faktiskt rätt lugn för det provet har pluggat som en dåre både idag hemma hos alice och igår. + nu ikväll i pauserna av bode söker fru och alv 8 hos mig.

En sak jag inte begriper mig på är att det enda jag typ skriver nu för tiden är vad jag har för prov och om skolan och allt det upptill. tycker faktiskt rejält synd om min lilla blogg som måste verkligen plågas av detta snacket¨. så nästa vecka som kommer så ska jag inte skriva något om plugg läxor och alla dumma prov och redovisningar vi har. så om jag glömmer detta får ni påminna mig att sluta upp med det XD låter det som en bra idé ?

idag har jag inte gjort något speciellt kul i skolan förutom matten som jag har börjat gilla riktigt mycket nu för tiden ") fast det beror nog på att vi just nu har geometri och att jag nästan kan allt.efter skolan blev det då no plugg hos alln brallan där vi också drack varm oboy. så himla skönt och sitta med en varm kopp oboy när det är mörkt, kallt,regnigt och storvarning ute XD  åste borsta färigt tänderna nu innan jag börjar drägla tandkräms slem på tangent bordet. godnatt på dig ! <33 


nagellack som ett vapen ") haha

tjenixen pixen !
skrev som sagt inte igår eftersom mina underbara kompisar elin,emma & alice var här från igår till idag eftermiddag. det var  så himla kul så det var inte klokt. när dem kom hit hade jag fixa till rummet lite så att det var mörkt med många levande ljus, ett doft ljus,krämer uppstaplade och  musik  i hela rummet. det är ju så himla bra när det gäller spotify för jag har inte några massage skivor  medvatten musik m.m så då är det ju kanon om man har spotifyför då kan man ja bara söka på massage så kommer det fram massor av lungna album man kan lyssna på. awsome dude !!

iallfall så när alla hade kommit ställde vi fram alla nagellack vi hade och bara började hela spartyt med massor av filar och polerare. snacka om att det luktade acceton i hela huset när vi var färdiga XD haha vi  hade också massage. gud vad jag ryser över hur trevligt och mysigt vi hade ! vvíll bara åka tillbaka till igår kväll.oh juste sen kom max och kevin också för att säga hej. det var å himla kul att få träffa dem utanför skolan. det var så himla länge sedan sen sist. senaste gången jag var med kevin var i augusti eller kanske lite senare och max träffade jag senast på min konfa den 3 augusti. känner verkligen att jag har saknat dem <3 trodde först att vi ine var kompisar längre efersom det hände en del grejer mellan vissa personer i sommras fast jag var inte inblandad men ändå blev det att vi inte hördes av så mycket. de är verkligen världens bästa killkompisar man kan ha de är så himla rowliga schysta att man inte kn låta li och bara le när man hittar på något med dem. vi brukade alltid vara hoss någon av oss och kolla på film särskillt på skräckfilmer XD haha så himla kulen gång när kevin skrämmde mig när jag skulle gå på toa. hoppade typ en meter upp i luften och började skrika som en galning XD.

när dem kom så fikade vi och kollade på idol. sen gjorde jag och emma en rolig grej på max men det får jag nog inte nämna här för du blir jag bog potatis mos med ketchup.när killarna hade gått hemm fortsatte kvällen med ansikts maskar och filmen yesman som vi aldrig såg färdigt. skullle gärna skriva lite mer men det blir väldigt tråkigt för er att läsa allt plus att jag måste duscha för vi ska  till  min kusin ida som fyller 25 år idag hasta luego ! 

kanske lägger ut bilder från igår senare men ¨åste först fråga alla om det är ok ")

the time of succes

Hallojsan allihopa ! tänk att jag lyckades slänga in ett inlägg ") amazing ! fast egentligen fick jag inte gö det för att skulle ha varit på fotboll just nu men har biologi prov imorgon på hela denna sex och samlevnad grejen som jag nämnde igår.som tur är så blir det nog inte så jätte stort för vi fick reda på att vi bara skulle kunna:

anatomi och funktionerna
ha kännedom om preventin medel och vilka för och nackdelar det finns
ordkunskap (nya kuliga ord) haha XD
kunna berätta om puberteten
och tillslut könssjukdomar.

tror det går rätt bra. man får helt enkel ta och tro på det bästa. vissa saker är lite kluriga att komma ihåg men jag får väll bara ta och öva lite till så att det sätter sig innuti min lila knas hjärna.

usch vad tråkig jag är nu, bara prata om massa tråk saker som prov och vad jag ska kunna och bla bla bla. men det är skillnad på vad som händer imorn kväll/eftermiddag ! då kommer de bästa vännerna man kan ha till mig och ska "fira" min födelsedag fast som förstås ägdes rum för skit länge sedan känns det som. snart kommer väll det grå håret på knoppen med.. haha nej skojaXD självklart ska vi inte bara fira mig utan också ha ett sparty och käka massor med onyttigheter. FY vad kul det kommer bli. jag lovar er att om ni hör någon skrika i skolan imorgon av glädje och sprallighet så är det nog jag :D:D stackars mina kompisar som får stå ut med mig imorn XD hihi. så i eftermiddags  var jagt och mamma och handlade allt möjligt till imorn :)

idag skolan förrutom att vi hade det skojsiga ämnet har det inte hänt något speciellt. fast vi kollade på film. man fick välja mellan filmerna hipp hipp hora,fucking åmål,(tror inte den unkade sen)tretton och juno. den filmen som jag emma och elin valde att se var juno. den var skit skit bra, den handlade om en tjej som hette juno som blev gravid med sin bästa kompis och sedna beslutade sig för att adoptera bort baranen och leta efter adoptivförräldrar. alice och my valde hipp hipp hora om jag inte minns fel.   jaja nu måsta jag förtsätta att sätta ut delar på det manliga könsorganet men vi ses kanske imorn men det är inte säkert eftersom my buddies are comming to moi ! :D:D <3<3  love you everybody

            



t-shirt-zara (madrid)
kavaj-stradivarius (madrid
jeans-zara (madrid
halsband med kvinnotecken-mammas i think
nitarmband-lindex
kedjearmband-glitter

(inte bästa bilden? haha XD vilken min jag har .

ps: så himla glad att ni har saknat mig och mitt bloggande! :) det värmer att ni gillar bloggen även om det inte är så många som läser och kommenterar min blogg. önskar att jag hade fler besökare ;) men vem gör inte det  


this is the comeback!

hola mis amigas! asså detta är helt sjukligt av mig attt bara sluta blogga sådär helt utan anledning. jag borde straffas på något sätt XD naaj men ärligt, nu får jag ta och skärpa mig med denna konstiga bloggmetoden jag hade/har. just nu slänger jag in ett inlägg för att sööta lisa P kom fram till mig nu i veckan och frågade: julia,varför bloggar du inte längre? oj tänkte jag och blev helt paff för det är en lite klurig fråga och svaret blev nog så enkelt att jag sa glömmer typ hela tiden av att jag har en blogg. (fy skämms på mig!) men det ligger nog en hel del andra orsaker ivägen också som t.ex skolan,träning och hela schottaballongen. rätt trist faktiskt för det är ju väldigt kul att blogga och få skriva av sig om dagen som har gått och andra (o)intressanta saker. men jag blev ännu gladare idag när lisa sa att min blogga var hennes favvo blogg. haha helt konstigt trodde typ inte att någon skulle ha min blogg som favorit men jag hade tydligen fel XD  taack härliga du ! <3

jaha nu ska jag väll skriva lite för er om vad som hände idag "). jo det är nämmligen så att denna veckan har alla på skolan tema vecka och vi i åk 8 har kärlek och ömhet (sex&samlevnad). raawr XD rätt kul och intressant mensammtidigt lite pinigt.men man iallafall blir bjuden på en hel del skratt som när folk säger roliga saker och ställer konstiga frågor och pesonen samtidigt blir kanonröd i ansiktet (hmm killar):P  jag blir ju inte speciellt muntligt aktiv men det rullar på ändå.idag så hade vi bland annat lektioner om sjukdomar,graviditet och klassnack som inte blev ett klassnacks lektion utan en lektion om porr film och lagar som vi har här i sverige. 

hur är det med er då ? har ni saknat mig?XD   // julia

 
outfit of today
tunika-gina tricot
glanstights-bikbok
nitarmband-lindex

kedjearmband-glitter
halband-glitter
pärlörhängen-från bästis (mallorca)
nerdie nerdie glasögon-cubus
converse-stadium


musiken mina öron älskar just nu:

this is it-michael jackson
she wolf-shakira
all my life- k-ci feat jojo
whatcha say- jason derulo
face drop-sean kingston
3-britney
party all the time-black eyed peas
because the night-bruce springsteen
in the ghetto-elvis


i beg you to listen ! :D

ett långt inlägg blev det visst idag men här kommer en liten dikt jag skrev i skolan igår handlar inte om mig.

kärlek
kärleken är en drog som man alltid kommer ihåg som om det vore igår.
känslorna jag försöker gömma går inte att glömma.
plågsamheten komer på kvällen när jag inte är mig själv än. <33

 // julia


RSS 2.0